Неліктен ыстық асты (шайды) үрлеуге болмайды?

Тамақтану кезінде Пайғамбарымыз (с.ғ.с.) тыйым салған тағы бір нәрсе жақында ғана ғылыми дәлелін тапты. Адам ағзасында зиянды микробтармен күресетін пайдалы бактериялар өмір сүреді. Солардың бірқатары адамның тамағында (жұтқыншақ) шоғырланған. Адам ыстық асты суыту үшін үрлегенде тамақтағы бактериялар деммен бірге ыстық асқа түседі. Ыстық бумен араласып, әлгі пайдалы бактерияларымыз зиянды бактерияларға айналып, асқазанымызға қайта түседі. Ол … Continue reading Неліктен ыстық асты (шайды) үрлеуге болмайды?